Behandelingen

Behandelingen

Laat u verwennen in een relaxte sfeer.

Traditionele thaise massage

Bij deze massage word er gewerkt met duimen, handpalmen, knieën en ellebogen. In verschillende lichaamsposities (zittende, buik, rug, en zij-lig) wordt er druk gegeven op de energiebanen van het lichaam. Deze energiebanen worden Sen-lijnen genoemd, in het westen ook wel als meridianen bekent. Door de druk en stretchings worden deze lijnen geopend en gestimuleerd. Hierdoor gaat de energie weer krachtig stromen en krijgt men een gevoel van diepe ontspanning. Deze behandeling word in gemakkelijk dragende kleding uitgevoerd.

Bekijk prijzen

Thaise oliemassage

Deze Thaise massage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Door het gebruik van olie, met natuurzuivere etherische bestanddelen, heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking. De geur van de (aromatische) olie kan zelfs een helende werking op de geest hebben. U kiest voor deze massage als u tot rust wilt komen en wilt ontspannen.

Bekijk prijzen

Thaise kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage, ook wel Thai Herbal Massage genoemd is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden.Door de werking van de kruiden, de heerlijke warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest heerlijk ontspannen en lichaam goed gereinigd en doorbloed. De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen vlugger en gemakkelijker afgevoerd worden.

Een kruidenstempelmassage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om de problemen aan te pakken. Kruidenstempelmassage neemt de zorgen weg van de ziel, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans. Kruidenstempelmassage geeft schoonheid en genot.

Bekijk prijzen

Thaise voetmassage

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. Doordat in deze visie het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt zouden er afvalstoffen vrijkomen, wat emoties los zou kunnen maken.

Bekijk prijzen

Rug-, nek- en schoudermassage

Tegenwoordig zitten veel mensen lang aan de computer of in de auto. Ook werken we vaak onder hoge prestatieverwachtingen van onszelf en onze omgeving. Dit kan al snel leiden tot stijve spieren. Deze massage wordt toegespitst op de rug, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders of hebben last van rugklachten.

De rug-, nek- en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd.

Bekijk prijzen

Bamboe massage

De bamboe massage is een eeuwenoude Aziatische massagetechniek. Deze ontspannende lichaamsmassage is voornamelijk gericht op energie en kracht. Het verbetert de bloedsomloop en vermindert vermoeidheid en stress. Tijdens deze massage wordt afwisselend met de handen en de bamboestokken gemasseerd. De bamboestokken vormen een verlengstuk van de handen, waardoor er een bepaalde druk kan worden uitgeoefend. Deze techniek heeft een dieper effect op de spieren. Tijdens deze massage nemen wij ook de triggerpoints mee voor een diepere ontspanning van de spieren.

Bekijk prijzen

Tok Sen massage

Tok Sen massage is een eeuwenoude, traditionele massagetherapie die oorspronkelijk uit Lana komt. Lana was een koninkrijk in Noord Thailand, waarvan Chiang Mai de hoofdstad was. De naam Tok Sen impliceert de directe betekenis van de behandeling. Tok betekent hameren en Sen betekent lijn – energielijn. Dus hamer op de energielijn op de spier. Er wordt gebruik gemaakt van een houten hamer en een houten stok. Tijdens de massage dringen de trillingen diep door het lichaam en zorgen ervoor dat de blokkades worden opgeheven. Het gebruik van een hamer en een stok op het lichaam kan heftig klinken, maar in werkelijkheid is deze behandeling heerlijk ontspannend.

Bekijk prijzen

Guasha Therapie

Guasha therapie is een oosterse huidbehandeling om afvalstoffen te verwijderen, je doorbloeding te verbeteren en je energie beter te laten stromen. Tijdens deze behandeling schraapt de guasha therapeut met een speciale steen over je huid. Hierbij volgt de therapeut de meridianen in je lichaam, zodat je energiebanen letterlijk en figuurlijk worden aangeraakt. Daardoor werkt guasha therapie niet alleen ontgiftend voor fysieke afvalstoffen, maar ook voor eventuele emoties die je lichaam vasthoudt. Hoe vaker je guasha doet, hoe groter het effect.

Bekijk prijzen

Mai Kod Ku Sarika thaise massage Stok

Mai Kod Ku Sarika thaise massage Stok is een massagehout gemaakt in Thailand. Het is een handgemaakt, fijn houten massage hulpmiddel, zoals het wordt gebruikt in de Traditionele thaise massage. Met Mai Kod Ku Sarika thaise massage Stok voert u een gerichte behandeling van triggerpoints met minimale inspanning tot diep in de spieren.

Bekijk prijzen

Weg met stress en zorgen

Meer ontspanning. Meer rust. Meer positiviteit.

Wat klanten zeggen

“Hele goede Thaise massage. Aom weet precies hoe ze de probleemgebieden moet aanpakken. Ik had meer baat bij haar massage dan een paar weken fysio. Dus een aanrader.” – Richard Pieneman

“Blij met de gouden handjes/armen van Aom die keer op keer mijn lijf weer los kunnen maken.” – Joke Dikhoff


“Heel erg goede massage gehad. Aanrader!” – Simon Boom

“Keurig en prefecten massage. Ontvangst hartelijk en duidelijk.”- Ruben Ramsingh


“A very good massage therapist. After 1 massage my lower back pain is 70% less than before.” – Arwin Korver

“Heerlijke oliemassage gehad van Aom. Plan gauw weer een afspraak bij je! Lekker ontspannend en stevig aangepakt.”- Maya


Schrijf een beoordeling