Geef wat je wilt ontvangen

ik geef je aandacht

age LOC™ edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM™ II

Ervaar de luxe en het gemak van verjongende spa-behandelingen bij ons

Dankzij het speciaal ontworpen ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II en het dagelijkse huidverzorgingssysteem ageLOC™ Transformation, kunt u veroudering bij de bron aanpakken en er jonger blijven uitzien. Onderzoek heeft aangetoond dat het ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II de zichtbare voordelen van ageLOC™ Future Serum met gemiddeld 80% verhoogt.*

Het ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II is klein, ingenieus en krachtig en maakt gebruik van gepatenteerde, zichzelf aanpassende stroom en verwisselbare conductors voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam. Samen met Nu Skin®’s speciaal samengestelde behandelingsproducten voorziet dit systeem de huid van vijf keer zoveel antiverouderende ageLOC™ ingrediënten als het vorige apparaat.

Combineer een spa-behandeling met de unieke wetenschappelijke ontdekking van ageLOC ™ Nu Skin® en geniet van een mooie huid die uw leeftijd niet verraadt.

Het ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II :

 • voorziet de huid van vijf keer zoveel ageLOC™ ingrediënten als het vorige apparaat.
 • heeft een grotere, duidelijkere display, intuïtieve functionaliteit en een verbeterde ergonomie.
 • kan de opname van antiverouderingsingrediënten tot 24 uur na de behandeling bevorderen.
 • maakt gebruik van gepatenteerde, zichzelf aanpassende galvanische stroom en verwisselbare conductors.

Verjong uw huid met de Nu Skin GALVANIC SPA SYSTEM™ FACIAL GELS met ageLOC™

De wetenschappers van Nu Skin® hebben een nieuwe ageLOC™ Face Conductor en behandeling ontwikkeld. Indien samen gebruikt met de Nu Skin Galvanic Spa System™. Facial Gels met ageLOC™ kan deze krachtige combinatie de huid van vijf keer zoveel ageLOC™ ingrediënten voorzien als de vorige edities. En dat betekent voor u een jonger ogende huid - nu en in de toekomst.

 • Pre-Treatment Gel hecht zich aan onzuiverheden. De gel verzacht en ontspant de poriën, zodat ze kunnen ademen, en lost overmatig huidvet op.
 • Treatment Gel verwijdert onzuiverheden die bij de voorbehandeling zijn aangepakt en voorziet de huid van ageLOC™ om de belangrijkste oorzaken van veroudering aan te pakken, zodat u er jeugdig blijft uitzien en de tekenen van veroudering geminimaliseerd worden.

De wetenschap achter het ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II

Het behandeloppervlak van de bedrijfseigen ageLOC™ Face Conductor is speciaal ontworpen om de gel vast te houden in en om de groefjes, zodat deze beter in contact blijft met de huid. Hierdoor wordt de huid van vijf keer zoveel ageLOC™ ingrediënten voorzien als bij vorige edities.

Gezichtsbehandelingstechnieken Het zit ‘m in de beweging

Laat het apparaat bij al deze bewegingen voorzichtig terugkomen in de startpositie en herhaal de bewegingverschillende malen.

 • Gebied rond de ogen: volg de botstructuur rond de ogen. Begin onder het oog en beweeg het apparaat om het oog heen naar boven toe en laat het vlak onder de wenkbrauwen even rusten (laat het apparaat niet vlakbij de oogleden of ogen komen).
 • Lachlijn: begin vlak onder de neus, beweeg het apparaat naar de lachlijn, laat het apparaat daar even rusten en beweeg het vervolgens omhoog en naar de zijkant van het gezicht naar de slaap en laat het ook daar even rusten.
 • Kaaklijn: begin in het midden van de kin, onder de lippen, en beweeg het apparaat langs de kaaklijn omhoog, laat het even rusten en beweeg het vervolgens boven- en buitenwaarts naar de zijkant van het gezicht, net voor het oor.
 • Voorhoofd: begin bij de neusbrug, beweeg het apparaat omhoog naar uw ‘denkrimpeltjes’, laat het daar even rusten en beweeg het vervolgens naar uw haarlijn. Maak dezelfde bewegingen over het hele voorhoofd.
 • Neus/wangen: plaats het apparaat in een hoek van 90 graden tegen de zijkant van uw neus en beweeg het vervolgens naar het midden van uw jukbeenderen en weer terug.
 • Hals: begin bij de onderkant van de hals. Beweeg het apparaat omhoog naar de kaaklijn, laat het daar een paar seconden rusten, beweeg het apparaat terug naar de startpositie en vervolgens op- en buitenwaarts, waarbij u het apparaat steeds eventjes laat rusten bij de kaaklijn en vervolgens weer terug beweegt naar de halsholte.

Belangrijk :

 • Volg de gebruiksaanwijzing.
 • Houd uw hand vochtig en zorg dat uw vingers altijd in contact zijn met het chromen plaatje.
 • Als u het apparaat tegen uw huid plaatst, hoort u één tot drie piepjes wanneer het apparaat de stroom aanpast aan de behoeften van uw huid.
 • Zorg dat het apparaat in contact blijft met uw huid. Als het contact verbroken wordt, plaats dan het apparaat opnieuw tegen de huid en begin opnieuw.
 • Houd de Face Conductor plat tegen de huid.
 • Maak op- en buitenwaartse bewegingen met het apparaat.

Opgelet :

als u zwanger bent, een pacemaker hebt, aan epilepsie lijdt of een metalen beugel of metalen implantaat hebt, dient u een arts te raadplegen alvorens het ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ te gebruiken. Het ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II mag niet gebruikt worden op plaatsen met veel gebroken haarvaatjes of op een ontstoken of open wond. Gelieve uw gebruikershandleiding te raadplegen voor alle instructies en waarschuwingen.

Reduceer lijntjes en rimpels met TRU FACE® LINE CORRECTOR

Het ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II met de Focus Area Conductor werkt synergistisch met Tru Face® Line Corrector en bevordert de afgifte van een procollageenpeptide. Peptiden helpen gematigde tot diepe lijntjes te verminderen door verjongende signalen te sturen naar de cellen die collageen produceren. De Focus Area Conductor concentreert de stroom, zodat u specifieke delen van het gezicht beter kunt behandelen, en geeft uw antihuidverouderingsprogramma een extra impuls.