Geef wat je wilt ontvangen

ik geef je aandacht

age LOC® Galvanic Body Spa

Voorziet de huid van 10 keer meer ageLOC® ingrediënten ageLOC® Positionering

Nu Skin®’s exclusieve ageLOC® wetenschap pakt arSuperMarkers, de belangrijkste oorzaken van veroudering, aan.

Productinformatie

Uw lichaam op zijn best. Met de ageLOC® Galvanic Body Spa zet Nu Skin® de toon voor toekomstige lichaamsverzorging. De nieuwe, ergonomische ageLOC® Galvanic Body Spa met pulserende technologie is zeer gebruiksvriendelijk tijdens lichaamsbehandelingen en beschikt over een bedrijfseigen ageLOC® geleidend oppervlak dat uw huid van 10 keer meer ageLOC® voorziet wanneer het gebruikt wordt in combinatie met ageLOC® Body Shaping Gel. De ageLOC® Galvanic Body Spa pakt de belangrijkste oorzaken van veroudering aan, vermindert vetophopingen en cellulitis en maakt de huid zachter zodat deze er slanker en strakker uitziet. Het apparaat maakt gebruik van zichzelf aanpassende stroom en is uitgerust met een verlichte display en geluidsmeldingen. Het is een antiverouderingssysteem voor het lichaam dat zeer gemakkelijk thuis gebruikt kan worden. De nieuwe, galvanische pulserende technologie waarop een patent aangevraagd is, werd geoptimaliseerd om de antiverouderende werking ervan op de armen, buik, billen en dijen te maximaliseren. De huid op het lichaam is dikker en minder gevoelig waardoor het beter reageert op een pulserende galvanische stroom en hieruit voordeel kan halen. Het helpt ook om uw huid te stimuleren, zuiveren en verkwikken en de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen zodat u er slanker, gladder, strakker en jonger uitziet, vandaag en in de toekomst.

Doelgroep

Primaire doelgroep

 • Mannen en vrouwen die hun lichaam steviger, strakker en jonger willen doen ogen.
 • Huidige gebruikers van het ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II en Nu Skin Galvanic Spa System™ II Body Shaping Gel.

Secundaire doelgroep

 • Imagobewuste mannen en vrouwen van 25 tot 65 jaar die af en toe een wellnesscentrum bezoeken.
 • Vrouwen van elke leeftijd met cellulitis en/of tekenen van veroudering op hun lichaam.

Voordelen van het product

 • Helpt de huid voorzien van belangrijke ingrediënten.
 • De geoptimaliseerde pulserende galvanische stroom stimuleert, zuivert en verfrist de huid en vermindert de zichtbare tekenen van veroudering.
 • Uit laboratoriumonderzoek is gebleken dat behandelingen met galvanische stroom de opname van antiverouderingsingrediënten tot 24 uur na de behandeling kunnen bevorderen.

Verbeteringen

 • Automatische aanpassing aan de huid - geeft de juiste hoeveelheid stroom af voor een effectievere behandeling
 • Verbeterde ergonomie – dankzij de nieuwe vorm van de ageLOC® Galvanic Body Spa kunnen de lichaamscontouren beter gevolgd worden.
 • ageLOC ® geleidend oppervlak – is uitgerust met een groter, bedrijfseigen ageLOC® geleidend oppervlak dat uw huid van 10 keer meer ageLOC® ingrediënten voorziet.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik de ageLOC® Galvanic Body Spa met ageLOC® Body Shaping Gel eenmaal daags drie keer per week op uw dijen, armen, billen en/of buik voor optimale resultaten. Gelieve de gebruiksaanwijzing volledig te lezen voordat u met uw galvanische behandeling start.

Aanvullende producten

 • ageLOC ® Body Shaping Gel – exclusief samengesteld voor gebruik met de Nu Skin® Galvanic Spa apparaten om het lichaam van de ageLOC® antiverouderingsvoordelen te voorzien, vetophopingen en cellulitis te verminderen en de huid te verfrissen en te zuiveren terwijl de zichtbare tekenen van veroudering gereduceerd worden.
 • ageLOC ® Dermatic Effects – wetenschappelijk samengesteld om het lichaam te voorzien van de ageLOC® antiverouderingsvoordelen. Deze dagelijkse, hydraterende lichaamslotion bevat ingrediënten die de vetproductie afremmen, de afbraak van vet bevorderen, vetophopingen en cellulitis zichtbaar verminderen en de huid gladder maken.

Veelgestelde vragen

Waarom is de ageLOC ® Galvanic Body Spa zo uniek?

De ageLOC® Galvanic Body Spa is ontworpen voor gebruik in combinatie met de ageLOC® Body Shaping Gel op het lichaam, niet op het gezicht. Het apparaat is ontworpen om een groter oppervlak aan te pakken met het ageLOC® geleidend oppervlak waarop een patent aangevraagd is en dat 10 keer meer hoofdingrediënten opvangt tussen het geleidende oppervlak en de huid in vergelijking met het Body Conductor-opzetstukje. Ten tweede is dit design ergonomischer voor eenvoudiger gebruik tijdens de lichaamsbehandelingen. Ten derde zijn de ageLOC® Galvanic Body Spa en ageLOC® Body Shaping Gel gericht op eindresultaten en –voordelen (bv. vermindering van cellulitis, slanker en strakker maken,...) die compleet anders zijn dan bij het gezicht. Ten slotte is de huid op het lichaam dikker en minder gevoelig waardoor het beter reageert op een pulserende galvanische stroom en hieruit voordeel kan halen.

Wat is het verschil tussen een pulserende galvanische stroom en een constante galvanische stroom?

Een constante galvanische stroom is een stroom die onafgebroken aangevoerd wordt en dus niet in hoeveelheid varieert. Een pulserende galvanische stroom is een stroom die schommelt tussen twee verschillende, vooraf vastgelegde niveaus. Deze zijn helemaal anders dan wisselende stromen. Bij wisselende stromen varieert de polariteit tussen positieve en negatieve polen. Pulserende galvanische stroom is geschikter voor het lichaam.

Welk voordeel biedt het gebruik van pulserende galvanische stroom voor het lichaam?

Directe(galvanische) stroom, of deze nu pulserend is of niet, helpt de huid voorzien van dezelfde geladen ingrediënten door de osmotische stroming te verbeteren. Dit is van belang voor een betere afgifte van de hoofdingrediënten aan lichaamszones met een dikkere huid. Aanvullend onderzoek heeft aangetoond dat de pulserende stroom de trilling van vloeistoffen verbetert, wat bevorderlijk is voor een gezonde circulatie. Pulserende galvanische stroom stimuleert de huid en verhoogt de celcommunicatie om de huid te zuiveren en te verfrissen, en vermindert de zichtbare tekenen van veroudering. Pulserende galvanische stroom is het best geschikt voor gebruik op het lichaam waar de huid voordeel kan halen uit verbeterde vloeistoftrillingen.

Welk voordeel biedt een geleidend oppervlak met groefjes?

Het ageLOC® geleidende oppervlak waarop een patent aangevraagd is, vangt 10 keer meer hoofdingrediënten op de kritieke lichaamszone tussen het geleidende oppervlak en de huid op in vergelijking met het Body Conductor-opzetstukje.

Hoeveel druk moet ik uitoefenen?

Nu Skin®’s Galvanic Spa apparaten moeten rustig gebruikt worden, waarbij u een lichte druk uitoefent. Het heeft geen zin om meer druk uit te oefenen. De voordelen blijven dezelfde. Laat de galvanische stroom het werk voor u doen.

Kan de ageLOC ® Galvanic Body Spa gebruikt worden op het gezicht?

Neen. De ageLOC® Galvanic Body Spa is niet ontworpen voor gebruik op het gezicht. Het apparaat is specifiek ontworpen voor het lichaam. Het is gemakkelijk om met het apparaat een groot oppervlak te behandelen en de contouren van het lichaam te volgen. In combinatie met ageLOC® Body Shaping Gel levert het de beoogde eindresultaten (d.w.z. verminderde cellulitis gladdere, slankere en strakkere huid, enz.) op. Het verschaft eveneens een pulserende stroom die geschikter is voor structurele verschillen en gerichte kenmerken op de behandelde lichaamszone. Gebruik de ageLOC® Galvanic Body Spa uitsluitend volgens de gebruiksaanwijzing.

Zijn de ageLOC ® Galvanic Body Spa, ageLOC ® Body Shaping Gel en ageLOC ® Dermatic Effects vermageringsproducten?

Neen, ageLOC® Galvanic Body Spa, ageLOC® Body Shaping Gel en ageLOC® Dermatic Effects zijn geen vermageringsproducten. De ageLOC® Body producten zijn ontwikkeld om vetophopingen en cellulitis te verminderen, de huid steviger te doen ogen en de jeugdige aanblik van de huid te verbeteren.

Gezondheidsmelding :

Het ageLOC® Galvanic Body Spa apparaat mag uitsluitend gebruikt worden op een gezonde huid. Gebruik het apparaat niet als u open wonden hebt, een ontstoken huid hebt, allergisch bent aan metaal of een problematische of overgevoelige huid hebt. Als u zwanger bent, een pacemaker of gelijkaardig apparaat hebt, aan epilepsie lijdt, een metalen implantaat hebt of ziek bent, dient u een arts te raadplegen alvorens het apparaat te gebruiken.