Geef wat je wilt ontvangen

ik geef je aandacht

Behandelingen

Traditionele Thaise massage

Bij deze massage word er gewerkt met duimen, handpalmen, knieën en ellebogen. In verschillende lichaamsposities (zittende, buik, rug, en zij-lig) wordt er druk gegeven op de energiebanen van het lichaam. Deze energiebanen worden Sen-lijnen genoemd, in het westen ook wel als meridianen bekent. Door de druk en stretchings worden deze lijnen geopend en gestimuleerd. Hierdoor gaat de energie weer krachtig stromen en krijgt men een gevoel van diepe ontspanning. Deze behandeling word in gemakkelijk dragende kleding uitgevoerd.

Thaise Oliemassage

De handelingen bij deze massage zijn bijna hetzelfde als bij de traditionele Thaise massage alleen word er hier massage olie bij gebruikt wat het een stuk aangenamer maakt. Ook bij deze massage worden alle spieren en gewrichten losser gemaakt.

De olie massage geeft een heerlijk ontspannen gevoel.

Thaise Voetmassage

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zou activeren. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. Doordat in deze visie het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt zouden er afvalstoffen vrijkomen, wat emoties los zou kunnen maken.

Rug-, nek- en schoudermassage

Tegenwoordig zitten veel mensen lang aan de computer of in de auto. Ook werken we vaak onder hoge prestatieverwachtingen van onszelf en onze omgeving. Dit kan al snel leiden tot stijve spieren.

Deze massage wordt toegespitst op de rug, nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders of hebben last van rugklachten.

De rug-, nek- en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd.

Spa Gezichtsbehandeling

Combineer een spa-behandeling met de unieke wetenschappelijke ontdekking van ageLOC™ Nu Skin® en geniet van een mooie huid die uw leeftijd niet verraadt.

We zetten de toon voor toekomstige huidverzorging met vernieuwende ageLOC antiverouderinsporoducten voor persoonlijke huidverzorging. Deze effectieve producten pakken de orrzaken van de zichtbare tekenen van veroudering aan en helpen u het geheim te ontrafelen om er jonger uit te zien, vandaag en in de toekomst.

Het ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II

Uw huid voelt onmiddellijk verfrist, gehydrateerd en ongelooflijk zacht en glad aan. Ontrafel het geheim van een jeugdiger uiterlijk met verjongende gezichtsbehadelijngen bij ons. Verzacht lijntjes en rimpels en verjong uw huid. Als anderen uw stralende en jeugdige gezicht zien, zullen ze zich afvragen wat uw leeftijd en uw geheim is.

meer informatie

Spa Lichaamsbehandeling

Perfectioneer uw lichaam met ageLOC™ GALVANIC BODY TRIO

Met ageLOC® Galvanic Body Trio zet Nu Skin® de toon voor tekomstige lichaamverzorging. Dit systeem pakt de belangrijkste oorzaken van veroudering aan, verminder zivhtvbare vetophopingen en cellulitis en maakt de huid zachter, met als reultaat en slanker, strakker uiterlijk.

ageLOC ® Body Shaping Gel

Samen met de ageLOC® Galvanice Body Spa helpt deze exclusieve lichaamgel de huid te verfrissen en te zuiveren door de celenergie te verhogen voor een steviger en strakker effect. De ageLOC ® Body Shaping Gel is samengesteld uit ingredienten die zichtbare vertophopingen en cellulitis helpen verminderen en verzachten, voor een strakere en gladdere look.

ageLOC ® Dermatic Effects

Deze dagelijkse vochtinbrengende lichaamsloiton gaat de vetprouctie tegen en zorgt ervoor dat urhuid er glad en gehydrateerd uuitziet. De lotion versnelt ook de celvernieuwing en maakt gebruik van een gloed nieuwe optische techonologie om licht onbmiddellijk te verstrooien zodat het huidoppervlak er beter uitziet, met een natuurlijke gloed

meer informatie